Курси НБУ $ 39.55 € 42.06
Волинянин розповів, завдяки чому зумів скласти ЗНО на 200 балів

Високу оцінку Олександр Пасальський отримав і на тестуванні з математики.

Фото з сайту Володимир-Волинської міськради.

Волинянин розповів, завдяки чому зумів скласти ЗНО на 200 балів

Найвищу оцінку випускник Володимир-Волинської школи отримав з фізики

Випускник Володимир-Волинської загальноосвітньої школи №2 Олександр Пасальський склав ЗНО з фізики на 200 балів. Як йому це вдалося, хлопець поділився з читачами інтернету.

Точні науки цікавили його завжди, тому такими предметами, як математика, фізика, інформатика, займався залюбки, пише офіційний сайт Володимира-Волинського.

«Можливо, це у крові, оскільки в родині є математики», – каже випускник.

А інтернет-виданню «Буг» Олександр розповів, що неодноразово займав призові місця на міських та обласних олімпіадах, до яких посилено готувався додатково. Зазначив, що значну роль у його досягненні на ЗНО відіграли саме ці додаткові заняття.

Хоч він і сподівався на високий результат, але 200 балів все ж стали певною несподіванкою.

«Я дізнався, що в мене 200 балів зі своєї сторінки у кабінеті до ЗНО. Я повернувся додому і десь через 20 хвилин повинні були бути результати. Я відкриваю цю сторінку, а це 12 година ночі. І тут… 200 балів з фізики. Хоч ніби і знав, що все написав правильно, бо безпосередньо це перевірив по офіційних відповідях, але все одно це було дуже хвилююче. Мама сказала, що якщо будуть результати, то можна її збудити. Я забіг у її кімнату, кричу: в мене 200! Подзвонили сказали татові. Радість була велика», – розповів Олександр.

«Можливо, це у крові, оскільки в родині є математики».

Окрім фізики, Олександр також проходив тестування з математики, на якому набрав 195 балів, та української мови, результатів якого ще очікує.

Високі бали за ЗНО та золота медаль, сподівається Олександр, допоможуть йому пройти на державну форму навчання в ті заклади, які є для нього в пріоритеті. Хлопець хоче реалізувати себе в ІТ-сфері, адже, за його словами, захопився кодуванням ще з першого уроку інформатики, на якому почали вивчати цю тему.

«Завжди треба ставити конкретну мету – і щодо спеціальності, і щодо вишу. Подальше здобуття освіти хочу пов’язати з програмною інженерією – цей напрямок фокусується на розробці програмного забезпечення комп’ютерних систем та мереж, інтелектуальних систем, Web-порталів тощо», – зазначає хлопець.

Він вважає, що велику роль для успіху в будь-якій справі відіграє підтримка близьких та рідних.

Telegram Channel