Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Спроба ОАСК і судді Вовка переслідувати Порошенка має ознаки спецоперації Кремля (Відео)

Ігор ГОЛОВАНЬ.

Фото Цензор.НЕТ

Спроба ОАСК і судді Вовка переслідувати Порошенка має ознаки спецоперації Кремля (Відео)

У Окружному адмінсуді Києва створено злочинну організацію, і це вже встановлено Національним антикорупційним бюро

Про це в ефірі «Прямого» розповів адвокат п'ятого президента України, лідера «Європейської Солідарності» Петра Порошенка Ігор Головань, передає Прямий.

«З самого початку, з травня місяця минулого року для нас було очевидно і зрозуміло, що це не якась там персональна операція якогось персонажа на прізвище Портнов. Ми завжди говорили, що це спланована акція, яка, очевидно, спрямована на просування інтересів країни-агресора. І зараз просто потихеньку все це відкривається, відкривається і відкривається. І коли ми побачили опубліковані Національним антикорупційним бюро чергові записи, але я звертаю увагу, що влада дуже активно коментує і реагує на одні речі, і абсолютно ніяк не коментує і не реагує на подібні речі… А ми вже бачимо, що, як і минулі опубліковані записи, намагаються якогось замести віничком під килимочок і приховати, сміття з хати не виносити», - нагадав він.

З самого початку, з травня місяця минулого року для нас було очевидно і зрозуміло, що це не якась там персональна операція якогось персонажа на прізвище Портнов.

«Але з того, що було опубліковано, ми бачимо чітку синхронізацію. Якщо ми говоримо про, наприклад, історію з призначенням членів Вищої ради правосуддя, ми бачимо, як одночасно працюють, відповідно до записів, судді Окружного адміністративного суду і координовано з тих же приводів і в тому ж напрямку, а спрямовано це на встановлення контролю над Вищою радою правосуддя, діє відповідно пан Портнов з його заявами. І відповідно до цього рік ДБР розслідує, допитуючи десятки, а в деяких випадках навіть сотні людей, витрачаючи колосальні мільйони державних коштів платників податків. І все це не вдалося не тому, що вони не хотіли, а тому, що, по-перше, Петро Порошенко нічого незаконного не скоїв. По-друге, ми все ж таки якось намагалися захистити право і правду», - наголосив Головань.

«І тепер ми бачимо, як все це відкрилося, і як НАБУ вже поставило крапки над «і» і назвало це, що має місце створення злочинної організації, про що ми теж з самого початку говорили, що це скоординована діяльність великого угруповання, яке керується і координується державою-агресором», - впевнений адвокат п'ятого президента.

 

Джерело: Прямий.
Telegram Channel