Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
Псевдомінера, який «замінував» на Рівненщині три установи, знайшли

Через молодика перевірили всі п’ять медичних установ міста Сарни, а людей евакуювали.

Фото Суспільного.

Псевдомінера, який «замінував» на Рівненщині три установи, знайшли

Правоохоронцям він пояснив, що напередодні конфліктував з патрульними. Цю інформацію наразі перевіряють

На Рівненщині правоохоронці знайшли псевдомінера, якого називають причетним до повідомлення про замінування у Сарнах 23 липня. Ним виявився 22-річний місцевий житель, – йдеться на сайті Нацполіції, передає Суспільне.

Ним виявився 22-річний місцевий житель, – йдеться на сайті Нацполіції.

Сам підозрюваний, зі слів правоохоронців, вчинку не заперечує.

У пресслужбі поліції області повідомляють, що сарненчанин вже мав проблеми з законом через хуліганство, куріння у заборонених місцях та за хибні виклик спецслужб, за що отримав штраф у 51 гривню.

 

 «У грудні 2018 року хлопець викликав поліцію, повідомивши, що його обікрали та побили. Однак, коли на місце події приїхали поліцейські СРПП, інформація не підтвердилась», – розповіла спеціалістка Світлана Карачун.

За фактом завідомо неправдивого повідомлення про загрозу безпеці громадян правоохоронці відкрили кримінальне провадження. Наразі слідчі вирішують питання про затримання підозрюваного та повідомлення йому про підозру. Чоловіку загрожує строк від двох до шести років за ґратами.

Зранку у четвер, 23 липня, надійшло три дзвінки від невідомого про замінування лікарні, пожежної частини та житлового будинку на вулиці Пушкіна.

Слідчо-оперативні групи, працівники вибухотехнічного відділу, кінологи та екстрені служби працювали за вказаними адресами, зокрема перевірили всі п’ять медичних установ міста Сарни, а людей евакуювали.

Станом на 12:40 в поліції повідомили, що інформація про замінування усіх об'єктів не підтвердилась.

Telegram Channel