Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Українець тримав рабів і здавав їх в оренду (Фото)

Волинь-нова

Українець тримав рабів і здавав їх в оренду (Фото)

У Херсонській області правоохоронці звільнили з трудового рабства 13 осіб. Місцевий житель змушував їх безоплатно працювати на полях

В поліцію звернулися двоє чоловіків, яким вдалося втекти. На місце вирушили співробітники відділу боротьби зі злочинами і силовики з «Корда», які провели спецоперацію зі звільнення людей.

Реклама Google

30-річний житель Скадовського району, який називав себе «бригадиром», здавав своїх бранців в оренду місцевим фермерам. Чоловік психологічно тиснув на утримуваних і постійно їх залякував, щоб змусити працювати на полях з ранку до сутінків.

Всього в трудовому рабстві перебували 13 осіб (з них дві жінки) у віці від 19 до 53 років. Їх тримали в сараї, в антисанітарних умовах. З звільненими зараз працюють медики і психологи.
За даними поліції, 30-річний житель Скадовського району, який називав себе «бригадиром», здавав своїх бранців в оренду місцевим фермерам. Чоловік психологічно тиснув на утримуваних і постійно їх залякував, щоб змусити працювати на полях з ранку до сутінків.

«Гроші за польові роботи бранців вербувальник забирав собі. При цьому самі працівники працювали тільки за спальне місце і їжу», - йдеться в повідомленні.

За даним фактом правоохоронці відкрили кримінальне провадження за статтею «незаконне позбавлення волі або викрадення людини». Також планують порушити справу за фактом торгівлі людьми.

Нагадаємо,Нагадаємо, суд взяв терориста під варту, а той пообіцяв продовження вистави «Антисистема».

Telegram Channel