Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
ФК «Маріуполь» вирвав перемогу в ФК «Олександрія»

Нічого собі!

Фото fco.com.ua

ФК «Маріуполь» вирвав перемогу в ФК «Олександрія»

Приазовці гратимуть вирішальний матч із «Колосом»

«Маріуполь» став другим фіналістом плей-офф чемпіонату України за путівку в плей-офф. У півфіналі маріупольці обіграли «Олександрію».

Матч пройшов в Олександрії з глядачами - трибуни дозволили заповнити на 25%. Павло Полегенько вивів «Маріуполь» вперед на 28-й хвилині ударом з лінії штрафного. Через сім хвилин Денис Безбородько красивим голом рахунок зрівняв.

Нагадаємо, за підсумками 32 турів УПЛ «Олександрія» зайняла в таблиці п'яте місце, а «Маріуполь» - восьме.

Переможний м'яч «Маріуполь» провів на 82-й хвилині - Олексій Кащук отримав пас з половини поля «Маріуполя», втік від захисника і низом відправив м'яч у ворота. Нагадаємо, за підсумками 32 турів УПЛ «Олександрія» зайняла в таблиці п'яте місце, а «Маріуполь» - восьме.

ФК «Олександрія» - ФК «Маріуполь» - 1:2

Голи: Безбородько, 35 - Полегенько, 28, Кащук, 83. 

«Олександрія»: Паньків, Мірошниченко, Дубра, Бухал, Стецьків (Пашаєв, 46), Банада (Грицук, 86), Гречишкін, Ковалець, Лучкевич (Задерака, 73), Безбородько (Сітало, 73), Третьяков (Мішенко, 89)

«Маріуполь»: Гальчук, Чоботенко, Яворський, Муравський (Тищенко, 46), Полегенько, Федорчук (Сагуткін, 90+5), Чех (Ігнатенко, 78), Корнієнко, Чурко (Кащук, 78), Мішньов, Фомін (Топалов, 90+1). 

Попередження: Фомін, Гальчук У фіналі плей-офф «Маріуполь» 29 липня зіграє з «Колосом».

Telegram Channel