Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Визначилися усі можливі суперники київського «Динамо» у кваліфікації Ліги чемпіонів

Подивимося, подивимося...

Фото facebook.com/fcdynamoua

Визначилися усі можливі суперники київського «Динамо» у кваліфікації Ліги чемпіонів

Команда тепер уже Мірчі Луческу стартує в третьому раунді кваліфікації, де може зіграти з чеською «Вікторією» Плзень, грецьким ПАОКом, хорватською «Локомотивою», нідерландським АЗ, французьким «Ренном» і австрійським «Рапідом»

Після визначення призерів у чемпіонатах Туреччини та Хорватії, стали відомі всі можливі суперники київського «Динамо» у кваліфікації Ліги чемпіонів.

Команда Мірчі Луческу стартує в третьому раунді кваліфікації, де може зіграти з чеською «Вікторією» Плзень, грецьким ПАОКом, хорватською «Локомотивою», нідерландським АЗ, французьким «Ренном» і австрійським «Рапідом», повідомляє УНІАН

У плей-офф кваліфікації динамівці можуть зустрітися з бельгійським «Гентом» і турецьким «Бешикташем».

Третій раунд кваліфікації пройде у форматі одного матчу 15 і 16 вересня. У плей-офф кожна пара команд проведе два поєдинки. Базові дати - 22/23 і 29-30 вересня.

При цьому «Ренн» має шанси вийти відразу в груповий етап ЛЧ, якщо Лігу Європи виграє команда, яка пройшла відбір у головний єврокубок через національний чемпіонат.

«Динамо» в боротьбі з «Зорею» зуміло зайняти друге місце за підсумками сезону в Українській Прем'єр-ліги, здобувши путівку до кваліфікації ЛЧ. «Шахтар» у статусі чемпіона України зіграє в груповому турнірі.

Жеребкування 3-го раунду кваліфікації ЛЧ пройде 31 серпня.

Telegram Channel