Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
У Луцьку дівчача футбольна команда відновила тренування

Дівчатка займаються на футбольному полі поблизу луцької школи №24.

Фото Суспільне.Волинь

У Луцьку дівчача футбольна команда відновила тренування

У футбольному клубі «Універса» із Луцька пів року тому створили дівчачу футбольну команду, через карантин тренування скасовувати, нині футболістки збираються тричі на тиждень, - розповіла тренерка Тетяна Павлік

Футбольний клуб має кілька різновікових команд хлопців. Після створення дівчачої команди у ній грають футболістки від шести до одинадцяти років, - розповідає тренерка.

Зараз тренерка дівчачої футбольної команди Тетяна Павлік мріє залучати до команди діток з інвалідністю.

«Дівчатка приходять з величезним бажанням. У них немає ні техніки, ні розуміння, як давати пас. Все ми вчимо і показуємо», - розповідає тренерка. Сама ж Тетяна Павлік на початку своєї кар'єри була професійною футболісткою та грала за хлопчачу команду Маневич, на чемпіонаті Волині. Грала за київську команду «Атекс», працювала в чернігівській «Легенді», а з 16 років потрапила до збірної молодіжної України.

Реклама Google

Зараз тренерка дівчачої футбольної команди Тетяна Павлік мріє залучати до команди діток з інвалідністю: «Я, як мама особливого хлопчика, знаю наскільки це важливо, якщо буде якась можливість чи підтримка від держави, то можна це робити».

Наймолодша футболістка команди - Анна Папко каже: мріє, щоб її футбольна команда здобула першість у чемпіонаті України.

Нині дівчата тренуються тричі на тиждень. Займаються на футбольному полі поблизу луцької школи №24.

Джерело: Суспільне Волинь.
Telegram Channel