Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
У Володимирі-Волинському штрафонули шістьох підприємців

Суб’єкти господарювання не здійснювалися записи температурного скринінгу працівників (фото ілюстративне).

Фото volodymyr.rayon.in.ua.

У Володимирі-Волинському штрафонули шістьох підприємців

На 6 ФОПів складено протоколи за недотримання протиепідемічних вимог

16-23 липня спеціалісти управління Держпродспоживслужби провели моніторингові обстеження щодо дотримання суб’єктами господарювання протиепідемічних вимог, інформує Володимир-Волинська міська рада.

Обстежено 13 магазинів торгівлі непродовольчими товарами, 26 продовольчих магазинів, 5 закладів громадського харчування, 5 перукарень, ТОВ «Володимир-Волинський ринок». 

Зокрема, було обстежено 13 магазинів торгівлі непродовольчими товарами, 26 продовольчих магазинів, 5 закладів громадського харчування, 5 перукарень, ТОВ «Володимир-Волинський ринок».

Реклама Google
 

Суб’єкти господарювання не здійснювалися записи температурного скринінгу працівників. Працівники та відвідувачі перебували у закладах без медичної маски або респіратора. Також не дотримувалися протиепідемічних вимог при використанні корзинок для покупок. Ще одне виявлене порушення – не проводиться централізований збір використаних ЗІЗ в окремі контейнери з кришками та одноразовими поліетиленовими пакетами з подальшою утилізацією.

У закладах не здійснюють вологе прибирання виробничих приміщень та поверхонь на літніх майданчиках, місць контакту рук працівників і клієнтів, відсутня відмітка у відповідному журналі. Подекди недотримано режим роботи з розрахунку один відвідувач на 10 квадратних метрів площі зали обслуговування.

У ході перевірок працівникам надали пропозиції щодо усунення виявлених недоліків. На шістьох фізичних осіб-підприємців складено протоколи про адміністративне правопорушення.

Telegram Channel