Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
У Луцьку зміниться Генеральний консул Республіки Польща

Міська влада завжди йшла назустріч у реалізації ініціатив консульства.

Фото lutskrada.gov.ua.

У Луцьку зміниться Генеральний консул Республіки Польща

Вєславу Мазуру подякували за співпрацю

Сьогодні, з нагоди закінчення терміну перебування на посаді Генерального консула Республіки Польща у Луцьку, секретар міської ради, виконувач повноважень міського голови Григорій Пустовіт та начальник управління міжнародного співробітництва Вікторія Гомонець зустрілись з Генеральним консулом Вєславом Мазуром та Славоміром Мішяком, який заступить його на посаді із серпня, інформує Луцька міська рада.

«Разом ми зробили дуже багато для того, аби справжня дружба між українським та польськими народами, між Луцьком та польськими містами-партнерами зміцнювалась, а бар’єри спадали. Я щиро вдячний вам за ту роботу, спільні акції та за те, що ви відкривали для нас Польщу. Часто думаємо, що живемо через кордон та знаємо польську культуру, проте за цей час ми щоразу відкривали для себе щось нове», - подякував консулу за плідну співпрацю Григорій Пустовіт.

Консульство завжди було відкритим до співпраці із Луцькою міською радою та її виконавчими органами, а партнерство з польськими містами-побратимами (Люблін, Замость, Хелм, Ольштин, Жешув, Торунь, Білосток) існує не тільки на папері.

Вєслав Мазур відповів щирими взаємопобажаннями, зазначивши, що міська влада завжди йшла назустріч у реалізації ініціатив консульства та висловив сподівання, що усі розпочаті проєкти, фундамент яких було закладено за час його роботи, буде реалізовано, а роботи продовжено.

 

Вікторія Гомонець додала, що консульство завжди було відкритим до співпраці із Луцькою міською радою та її виконавчими органами, а партнерство з польськими містами-побратимами (Люблін, Замость, Хелм, Ольштин, Жешув, Торунь, Білосток) існує не тільки на папері. Протягом останніх років активно реалізуються спільні проєкти, зокрема із залученням грантових коштів з Програми транскордонного співробітництва «Польща — Україна — Білорусь».


Григорій Пустовіт нагородив Генерального консула Республіки Польща у Луцьку Вєслава Мазура Почесною грамотою міського голови.
 

 На завершення, Григорій Пустовіт нагородив Генерального консула Республіки Польща у Луцьку Вєслава Мазура Почесною грамотою міського голови за вагомий особистий внесок у розвиток українсько-польського співробітництва, а також натхненне служіння на дипломатичній ниві.

Telegram Channel