Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Лукашенко вимагає від Кремля пояснень з приводу затриманих під Мінськом російських бойовиків

Отакої!

Фото pravda.com.ua

Лукашенко вимагає від Кремля пояснень з приводу затриманих під Мінськом російських бойовиків

Загалом затримано понад 30 осіб...

Президент Білорусі Олександр Лукашенко на нараді з членами Ради безпеки зажадав звернутися до Москви з приводу затримання бойовиків-росіян під Мінськом.

Про це Лукашенко сказав під час наради, інформує Українська правда.

«Я дивлюся на реакцію росіян. Вони вже виправдовуються, говорять, що мало не ми їх самі сюди завезли. Ясно, треба ж якось виправдати свої брудні наміри. Тому дуже просив би, щоб в цій ситуації і з цим фактом було все гранично відверто і чесно.

Я дивлюся на реакцію росіян. Вони вже виправдовуються, говорять, що мало не ми їх самі сюди завезли. Ясно, треба ж якось виправдати свої брудні наміри. Тому дуже просив би, щоб в цій ситуації і з цим фактом було все гранично відверто і чесно.

Якщо це російські громадяни, а я так розумію, їх допитали, якщо це росіяни, значить, треба звернутися негайно до відповідних структур Російської Федерації, щоб вони пояснили, що відбувається», - сказав Лукашенко.

Він так само звернувся до російських ЗМІ, щоб ті «не гнали пургу».

Як відомо, у Білорусі заявили, що затримали під Мінськом 32 бойовиків російської приватної військової компанії Вагнера, ще одну людину виявили і затримали на півдні країни.

Серед затриманих є ті, хто служив у батальйоні російського письменника Захара Прілєпіна, коли той воював на боці бойовиків на сході України, бойовики могли направлятися на окупований Донбас.

Лукашенко зібрав термінову нараду з членами Ради безпеки.

Telegram Channel