Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
Пройде фестиваль повстанської пісні «Вовчак – Волинська січ»

У мистецькому заході взяли участь найкращі аматорські вокальні колективи Волині.

Фото volynua.com.

Пройде фестиваль повстанської пісні «Вовчак – Волинська січ»

Через коронавірус захід відбудеться дистанційно

Упродовж багатьох років на території Боблівської сільської ради Турійського району в урочищі «Вовчак» відбувається фестиваль повстанської пісні  «Вовчак – Волинська січ», інформує Управління культури, з питань релігій та національностей Волинської ОДА.

Цьогоріч клубні заклади Волині активно взялися за оновлення репертуару повстанських пісень і навіть пандемія коронавірусу не завадила аматорам берегти традиції. В області проведено повноцінні репетиції вокальних гуртів і солістів, матеріали відзнято на відео і майже пів сотні концертних номерів звучать у рамках дистанційного фестивалю повстанської пісні  «Вовчак – Волинська січ».

Проведено повноцінні репетиції вокальних гуртів і солістів, матеріали відзнято на відео і майже пів сотні концертних номерів звучать у рамках дистанційного фестивалю повстанської пісні  «Вовчак – Волинська січ». 

 

У мистецькому заході взяли участь найкращі аматорські вокальні колективи Волині, в репертуарі яких чільне місце відведено героїко-патріотичній тематиці.

Організатори дійства – управління культури, з питань релігій та національностей  облдержадміністрації, Обласний науково-методичний центр культури, сектор культури Турійської райдержадміністрації, Турійський районний будинок культури.

Telegram Channel