Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Мірча таки буде тренувати «Динамо»

Суркіс повідомив, що трансферну політику із Луческу ще не обговорювали.

ФК «Динамо».

Мірча таки буде тренувати «Динамо»

Питання грошей у контракті Луческу було на останньому місці, каже Суркіс

Президент «Динамо» Ігор Суркіс знову прокоментував призначення новим головним тренером клубу Мірчу Луческу. Про це інформує «Дзеркало тижня».

«Луческу прийшов завдяки професійним якостям. Питання грошового утримання було на останньому місці. У нього є бонусна система за потрапляння в Лігу чемпіонів. Це головний критерій, який я озвучив. Фінансові питання контракту ми вирішили рівно за 10 хвилин.

Якщо потрібні посилення – будемо реагувати, Мірча мудра людина, він розуміє, що є тільки 3 тижні для підготовки. Посилення треба робити швидко і якісно. Конкретно трансферну політику ще не обговорювали. Він тільки сьогодні познайомився з командою», - сказав Суркіс під час прес-конференції.

«Конкретно трансферну політику ще не обговорювали. Він тільки сьогодні познайомився з командою», - сказав Суркіс під час прес-конференції.

Нагадаємо, 23 липня київське «Динамо» оголосило про призначення багаторічного головного тренера «Шахтаря» Мірчі Луческу на посаду наставника команди. Контракт підписаний на 2 роки з опцією продовження на рік.

27 липня румунські ЗМІ повідомили про те, що Луческу більше не є головним тренером київського «Динамо». Потім президент клубу Ігор Суркіс заявив, що румунський фахівець залишається.

Telegram Channel