Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Учні з Ковеля, які отримали 200 балів на ЗНО з хімії, мають високі результати і з інших предметів

Роман Коцюбчик та Максим Чумак, які чудово впорались із завданнями на ЗНО, - гордість не тільки батьків та вчителів, а й всієї Волині.

Фото Главком.

Учні з Ковеля, які отримали 200 балів на ЗНО з хімії, мають високі результати і з інших предметів

Ковельські випускники Роман Коцюбчик та Максим Чумак підтвердили високі знання на ЗНО

Про це йдеться на сайті міської ради.

Коцюбчик Роман - золотий медаліст, випускник ЗЗСО № 12 м. Ковеля. Талановитий і успішний учень. Природничі науки Роман полюбив ще у юні роки. Дуже наполегливий, багато часу приділяв навчанню, самоосвіті, здобував чудові результати на Всеукраїнських учнівських олімпіадах. 

Коцюбчик Роман.
Коцюбчик Роман.

 

П’ять років поспіль ставав переможцем міських та обласних олімпіад з хімії (учитель - Бірук Т.С.), переможцем міських та призером обласних олімпіад з біології (учитель – Муха Г.І.).

П’ять років поспіль ставав переможцем міських та обласних олімпіад з хімії (учитель - Бірук Т.С.), переможцем міських та призером обласних олімпіад з біології (учитель – Муха Г.І.). Останні чотири роки Коцюбчик Р. був у складі обласної команди, яка представляла Волинь на IV етапі олімпіади з хімії. Успішною була участь у Всеукраїнській олімпіаді у 2018 - здобув диплом переможця ІІІ ступеня.
У 2020 році Роман став переможцем з хімії на обласному етапі Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт слухачів Волинського відділення МАН України.
Талановитий учень талановитий в усьому. Роман Коцюбчик успішно склав ЗНО і отримав дуже хороші результати:
• хімія - 200 балів (учитель – Бірук Т.С.);
• математика – 199 балів (учитель – Романченко О.В.);
• українська мова та література – 195 балів (учитель – Сташук А.М.).
Роман вже давно обрав для себе спеціальність і вищий навчальний заклад, в якому мріє навчатися. Щиро бажаємо юнаку удачі, вдалих стартів та плідних здобутків, упевнено йти вперед до нових цілей та перемог!
 

Максим Чумак.
Максим Чумак.

 Максим Чумак, випускник ЗАКЛАДУ ЗАГАЛЬНОЇ СЕРЕДНЬОЇ ОСВІТИ «ЛІЦЕЙ №1 м.КОВЕЛЯ» ерудований та цілеспрямований юнак, окрім того, ще скромний, товариський, креативний, комунікабельний. Переможець та лауреат багатьох міських конкурсів та олімпіад. Призер ІІІ етапу Всеукраїнських олімпіад з хімії та математики. Капітан міських команд юних хіміків та математиків, які неодноразово займали призові місця в обласних турнірах.
Активний член команди Всеукраїнської національно-патріотичної гри «Сокіл – Джура».

Цьогоріч він досяг поставленої мети – результат ЗНО з хімії - 200 балів. Успіхи з інших предметів: українська мова і література – 191.5 балів, математика – 191, фізика – 192.

Джерело: Ковельська міська рада.
Telegram Channel