Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
У Рожищі з понеділка відкриють три дитсадки

Комісія ретельно перевірили усі дитячі дошкільні заклади.

Фото rozhrada.gov.ua.

У Рожищі з понеділка відкриють три дитсадки

Не відновлює роботу дитсадок №1 «Малятко», у якому завершують ремонт харчоблоку

У Рожищі відновлюють роботу три дитсадки – «Дзвіночок», «Сонечко» та «Струмочок».Такий висновок зробила комісія, до складу якої були залучені представники Держпродспоживслужби, відділу освіти та молоді Рожищенської РДА й Рожищенської міської ради, яка вчора перевірила дитсадки міста, інформує Рожищенська міська рада.

На час перевірки усі дитсадки міста забезпечені безконтактними термометрами, захисними масками, мийними і дезінфікуючими засобами.

Під час обстеження, зокрема, перевіряли виконання тимчасових рекомендацій, затверджених постановою головного санітарного лікаря України щодо організації протиепідемічних заходів у закладах дошкільної освіти на період карантину в зв’язку  з поширенням  коронавірусної хвороби.

Як з’ясувалося, на час перевірки усі дитсадки міста забезпечені безконтактними термометрами, захисними масками, мийними і дезінфікуючими засобами, які закупила Рожищенська міська рада.

 

Комісія встановила: працівники дитячих садків № 2 «Дзвіночок», №3 «Сонечко» та № 4 «Струмочок» виконали усі тимчасові рекомендацій головного санітарного лікаря, дотримуються карантинних вимог щодо діяльності закладів та створили для своїх вихованців безпечні умови перебування. Тому можуть відновити роботу з понеділка 3 серпня. Тимчасово не відновлює роботу дитсадок №1 «Малятко» у якому завершують ремонт харчоблоку.

Telegram Channel