Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
З понеділка в Луцьку не будуть зупинятися два поїзди далекого сполучення

Зупинку поїздів відновлять після рішення регіональних комісій ТЕБ та НС.

Фото upload.wikimedia.org.

З понеділка в Луцьку не будуть зупинятися два поїзди далекого сполучення

Таке рішення ухвалила Укрзалізниця у зв’язку з посиленням карантинних заходів, спричинених пандемією коронавірусу

Із 3 серпня тимчасово скасовують зупинку низки поїздів далекого сполучення у Луцьку та Тернополі у зв’язку з посиленням карантинних заходів.

Про це інформує Укрзалізниця на своєму сайті. 

«Укрзалізниця, на виконання норм постанови Кабінету міністрів України №641 та рішень обласних регіональних комісій з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, із 3 серпня тимчасово скасовує зупинку низки поїздів далекого сполучення у Луцьку та Тернополі у зв’язку з посиленням карантинних заходів, спричинених пандемією коронавірусу», – йдеться у дописі Державного акціонерного товариства «Українська залізниця».

Вказане обмеження, зокрема, діятиме для поїздів №98/97 Ковель-Київ, №88/87 Ковель-Новоолексіївка та низки інших потягів.

Реклама Google

«Зупинка на вказаних станціях буде відновлена після отримання рішень регіональних комісій про послаблення карантинних заходів у Луцьку та Тернополі».

«Зупинка на вказаних станціях буде відновлена після отримання рішень регіональних комісій про послаблення карантинних заходів у Луцьку та Тернополі», – повідомляють в Укрзалізниці.

Нагадаємо, з понеділка, 3 серпня, за рішенням Центральної комісії ТЕБ та НС, у місті Луцьку, місті Тернополі і в Кіцманському районі Чернівецької області.буде встановлений «червоний» рівень епідемічної небезпеки поширення COVID-19.

Проти цього рішення уже виступив депутат Луцької міської ради, голова фракції «УКРОП», радник Луцького міського голови Ігор Поліщук.

Пасажирам названих поїздів, які планували слідувати у/з Луцька та Тернополя, буде запропоновано повернення повної вартості квитків, інформують на сайті Укрзалізниці.

В Укрзалізниці нагадують, що рішення щодо відкриття або обмеження пасажирського сполучення приймають комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій (ТЕБ та НС) обласних адміністрацій, після чого відповідні пропозиції надають Укрзалізниці.

Telegram Channel