Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
У волинських лісівників гостювала Леся Нікітюк (Фото)

Отакої!

Фото зі сторінки Волинського ОУЛМГ у Facebook.

У волинських лісівників гостювала Леся Нікітюк (Фото)

Телеведуча каталася на конях, куштувала гриби, мед, варення, ще й соком запивала. Ну, й, звісно, знімала нову програму...

Днями Le Маршрутка завернула до державного підприємства «Лісомисливське господарство «Звірівське»». Для зйомок нового сезону авторського тревел-шоу, повідомляє Волинське ОУЛМГ.

«Чому і навіщо – поки розповідати не можемо. Інтригу маємо зберегти до виходу програми в ефір. Але емоціями поділитися хочеться.

Перше. Леся Нікітюк зізналася, що мега-приємно вражена усім. До колективу підприємства зірка приїхала з короваєм. Жартувала, спілкувалася, каталася на конях, годувала їх, фотографувалася на згадку. Подякувала за презентовану лісівниками продукцію – меди, варення, соки, гриби. Дегустувала страви з лісового ресторану «YAVIR». Ну і… Про головне – у Le Маршрутці.

Друге. Хоча на знімальному майданчику, в який перетворилася територія лісгоспу, стороннім перебувати було не бажано – дещо ми все ж змогли сфотографувати.

Телеведуча «Нового каналу» сказала, що волинські лісівники круті у своїй справі!!!

Третє. До нас обіцяли повернутися і розповісти про інші унікальні туристичні локації, створені лісівниками Волині)))

Четверте. Телеведуча «Нового каналу» сказала, що волинські лісівники круті у своїй справі!!! Як і знімальна група Le Маршрутки)))

P.S. Щиро вдячні усій команді Лесі Нікітюк – за гарні враження, досвід, справжні емоції», - йдеться в дописі Волинського ОУЛМГ.

Telegram Channel