Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
«Я хоч слово сказав про те, що Росія Донбас бомбила?» – Кравчук – російській пропагандистці Скабеєвій (Відео)

Леонід Макарович казав Скабеєвій, що хоче, щоб українці з окупантами «чули один одного».

Скрін із відео.

«Я хоч слово сказав про те, що Росія Донбас бомбила?» – Кравчук – російській пропагандистці Скабеєвій (Відео)

Перший Президент України запросив служительку путінського режиму в Україну

Представник України в тристоронній контактній групі Леонід Кравчук дав інтерв'ю російській пропагандистці Ользі Скабеєвій.

Він брав участь у прямому ефірі пропагандистського ток-шоу «60 хвилин», передає Цензор.НЕТ.

Кравчук почав спілкування із Скабеєвою зі слів про те, що Донбасу потрібен мир і особлива система управління.

Шановна Ольго, не треба підміняти поняття. Я сказав хоч слово, що бомбила Росія? Сказав чи ні? Ось так, чесно? Ви вже налаштовані певним чином.

«З чого треба почати, щоб із Донбасом почати говорити? Перестати стріляти. Перестати воювати. Бо якщо вибухають снаряди і вбивають снайпери людей, ніхто не прийде туди робити якісь нормальні, хороші справи. Це перший крок», - сказав Кравчук.

На слова Скабеєвої про те, що українська влада звинувачує РФ у бомбардуваннях Донбасу Кравчук відповів так: «Шановна Ольго, не треба підміняти поняття. Я сказав хоч слово, що бомбила Росія? Сказав чи ні? Ось так, чесно? Ви вже налаштовані певним чином. Ви ще тільки почали зі мною розмовляти, а ви вже налаштовані».

«Ось сьогодні навіть гімн ви не знаєте, як правильно співається. Там немає таких слів: «Ще не вмерла Україна». А є слова «Ще не вмерла України ні слава, ні воля». Як ще й не вмерла Росії слава. Що тут поганого?», – запитав глава української делегації в ТКГ.

Кравчук озвучив свій погляд на ідею безпосередніх переговорів із терористами.

«З ким говорити на Донбасі? З керівниками «ДНР» і «ЛНР», правильно ви кажете? Це Україна? Ви вважаєте, що це Україна - Донбас? А пан Путін, президент Росії, за якого ви голосували, вважає, що і «ДНР»,  і «ЛНР» - це Україна. Розумієте? Слухайте свого президента. А якщо це Україна, то нехай вони приїдуть в Україну, і будемо домовлятися. Запитайте їх, чи поїдуть вони до Києва зі мною домовлятися, чи ні? (... ) Якщо це Україна, то приїжджайте домовлятися. Чи не хочете? Що ж робити?»  - сказав він.

«В Україні є центральна влада, є президент, і треба з ним домовлятися. Треба приїжджати і домовлятися, а не чекати, щоб приїхали до них на милість. Хто починав цю війну на Донбасі? Ми починали? Ні! Сепаратисти (починали війну. - Ред.)! Вони починали - нехай їдуть домовлятис», - додав Кравчук.

Telegram Channel