Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Новолинська команда стала переможцем змагань з пляжного волейболу

У змаганнях взяли участь чотири команди з Нововолинська, дві з Володимир-Волинська, Рожищ та села Рогожани.

Фото nov-rada.gov.ua.

Новолинська команда стала переможцем змагань з пляжного волейболу

За Кубок нововолинського міського голови боролися 8 команд

Вісім команд виборювали звання найсильнішої у змаганнях з пляжного волейболу на Кубок міського голови, які відбулися учора на території міського озера. У них взяли участь чотири команди з Нововолинська, дві з Володимир-Волинська, Рожищ та села Рогожани, інформує Новолинська міська рада.

Захід проходив з ініціативи капітана нововолинської команди «Веста» В’ячеслава Спиридонова. Його підтримав міський голова Віктор Сапожніков.

Перше місце виборола нововолинська команда «Патріот», на другому місці їхні земляки – команда «Веста». А на третій сходинці – гості із села Рогожани. 

Змагання з пляжного волейболу вже вп’яте проводяться у Нововолинську. Серед учасників заходу – гравці вищої ліги та кандидати у майстри спорту.

Реклама Google
 

Чимало глядачів вболівали за своїх  фаворитів. Після «гарячих» поєдинків визначилися найкращі. Перше місце виборола нововолинська команда «Патріот», на другому місці їхні земляки – команда «Веста». А на третій сходинці – гості із села Рогожани.

Віктор Сапожніков та В’ячеслав Спиридонов  подякували усім учасникам змагань та вручили переможцям і призерам Кубки і грамоти.

Telegram Channel