Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Карантин у Луцьку ускладнив життя легкій атлетиці України

Карантин вносить свої корективи.

Фото ФЛАВО.

Карантин у Луцьку ускладнив життя легкій атлетиці України

Федерація легкої атлетики України у терміновому порядку перенесла юніорський та командний чемпіонати країни з 5 та 8 серпня відповідно на 12 та 15 серпня

Цими днями під час позачергової Конференції ФЛАУ та Ради ФЛАУ обговорили ситуацію. Президент федерації Ігор Гоцул пояснив, що перенести змагання в інше місто, розташоване в «зеленій зоні», неможливо, оскільки змагання проводяться за бюджетні кошти і їх організація супроводжується проведенням низки тендерів.

Крім того, Луцьк – наразі єдине місто в країні, де на одній арені можна провести змагання з усіх дисциплін. Тому стадіон «Авангард» поки є найпріоритетнішим для ФЛАУ. Утім, якщо в Луцьку епідеміологічна ситуація не покращиться за тиждень і 5-6 серпня стане відомо, що обласний центр Волині не зможе прийняти чемпіонати, їх перенесуть в інші міста.

Утім, якщо в Луцьку епідеміологічна ситуація не покращиться за тиждень і 5-6 серпня стане відомо, що обласний центр Волині не зможе прийняти чемпіонати, їх перенесуть в інші міста.

Оскільки, окрім Луцька ніде більше не має можливості провести всю програму чемпіонату України в одному місці, його можуть провести за схемою – різні види в різних містах. Наразі пріоритетним виглядає варіант з Бахмутом на Донеччині, який може прийняти практично всі дисципліни і розмістити у себе 500-800 гостей.

Нагадаємо, що наприкінці серпня в Луцьку заплановано провести ще два легкоатлетичних змагання: 26–27 серпня (юнацький) і 29–30 серпня (дорослий чемпіонат).

Джерело: Федерація легкої атлетики Волинської області.
Telegram Channel