Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
У Луцьку не виїхали на маршрути 70 міських автобусів

Через брак автобусів маршрутки у місті переповнені.

Фото Суспільного Волині.

У Луцьку не виїхали на маршрути 70 міських автобусів

Поліція попередила, що штрафуватиме

Вранці в понеділок, 3 серпня, у Луцьку не виїхали у рейси 70 маршруток. Про це інформує Суспільне.

«Частина перевізників не вийшли через попередження від поліції про штрафи», – повідомила головна спеціалістка відділу логістики Луцької міської ради Інна Артемчук

Через брак автобусів маршрутки у місті переповнені.

Реклама Google

«Їздять зараз маршрутки №26, 28, 31, 32. Вийшли у рейс дві маршрутки №24 та 1 автобус №11».

Зі слів Інни Артемчук, на лінії сьогодні курсують усі тролейбуси Луцького підприємства електротранспорту. Також у рейс виїхали деякі маршрутки. «Їздять зараз маршрутки №26, 28, 31, 32. Вийшли у рейс дві маршрутки №24 та 1 автобус №11», – уточнює спеціалістка.

У відділі логістики Луцької міськради кажуть: два найбільших перевізники, які мають 70 автобусів. «У поліції дали попередження перевізникам, що штрафуватимуть. Стояли на виїзді», – каже Інна Артемчук.

Нагадаємо, від сьогодні у місті мав би зупинитися увесь громадський транспорт. Державна комісія ТЕБ та НС віднесла Луцьк до «червоної» епідеміологічної зони.

Луцькрада відмовилася посилювати у місті карантинні заходи. На засіданні позачергової сесії Луцької міської ради в понеділок, 3 серпня, вирішили, що у Луцьку й далі працюватимуть комунальні підприємства, заклади дошкільної освіти, транспорт та інше.

Telegram Channel