Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Злісних порушників карантинних обмежень у Луцьку почнуть штрафувати сьогодні

Напередодні луцькі депутати звернулися до поліції з проханням утриматися від притягнення суб’єктів господарюванням до штрафів

Фото Суспільного.

Злісних порушників карантинних обмежень у Луцьку почнуть штрафувати сьогодні

Напередодні патрульні та особовий склад поліції роздавали суб’єктам господарювання попередження про те що Луцьк віднесено до «червоної» зони

3 серпня поліція не складала адміністративні протоколи у разі виявлення порушень карантину. Про це Суспільному розповіла речниця Нацполіції Волині Ольга Бузулук. 

Реклама Google

Злісних порушників карантинних обмежень почнуть штрафувати сьогодні, 4 серпня. З перевізниками та підприємцями, які попри заборону уряду працювали, правоохоронці проводили з понеділка профілактичні бесіди.

Злісних порушників карантинних обмежень почнуть штрафувати сьогодні, 4 серпня.

Правоохоронці кажуть: напередодні патрульні та особовий склад поліції роздавали суб’єктам господарювання попередження про те що Державна комісія ТЕБ та НС віднесла Луцьк до «червоної» зони. У попередженнях, які роздавали, немає інформації, що суб’єкти господарювання притягуватимуться до адмінвідповідальності, говорить Ольга Бузулук.

Зі слів Ольги Бузулук, Нацполіція керується перш за все рішенням центральної влади: «Є рішення вищого органу, і напевно, ці рішення є важливішими, чинними і ми повинні їх дотримуватися. Ми повинні дотримуватися чинного законодавства».

Нагадаємо, 3 серпня, під час позачергової сесії депутати Луцькради підтримали рішення не посилювати карантинні заходи в Луцьку та звернулися до поліції з проханням утриматися від притягнення суб’єктів господарюванням до штрафів за порушення карантину.

Telegram Channel