Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
На Полтавщині чоловік згвалтував 9-річну дівчинку після знайомства у соцмережі

Зґвалтувавши дівчинку, чоловік пригостив її у місцевому кафе смаколиками і відвіз додому.

Фото wz.lviv.ua.

На Полтавщині чоловік згвалтував 9-річну дівчинку після знайомства у соцмережі

За інформацією поліції, прибувши до Сум, чоловік орендував погодинно житло, а потім поїхав за дитиною, що проживає у селі

Зґвалтувавши дівчинку на орендованій квартирі, чоловік пригостив її у місцевому кафе смаколиками і відвіз додому. Про це йдеться у повідомленні поліції Сумської області.

«31-річний житель Полтавської області спочатку певний час спілкувався з дев'ятирічною дівчинкою у соцмережі, збираючи інформацію як про неї саму, так і про її оточення, а потім запропонував особисту зустріч», – інформує поліція.

Прибувши до Сум, чоловік орендував погодинно житло, а потім поїхав за дитиною, що проживає у селі неподалік обласного центру. Забравши дівчинку і зґвалтувавши її на орендованій квартирі, він пригостив її у місцевому кафе смаколиками і відвіз додому. «Підозрюваний продовжив писати дівчинці, домовляючись про наступну зустріч, на яку він просив привести подружку. Ця переписка вже відбувалася під контролем правоохоронців»,– додали у поліції.

«Підозрюваний продовжив писати дівчинці, домовляючись про наступну зустріч, на яку він просив привести подружку. Ця переписка вже відбувалася під контролем правоохоронців»,– додали у поліції.

Слідчі за силової підтримки бійців роти поліції особливого призначення ГУНП в Сумській області затримали чоловіка в порядку ст. 208 КПК України та доправили до Сумського відділу поліції. Йому повідомлено про підозру за ч. 2 ст. 156 (розбещення малолітньої) та ч. 4 ст. 152 (вчинення дій сексуального характеру, пов’язаних із проникненням в тіло іншої особи) Кримінального кодексу України.

Наразі вирішується питання про обрання затриманому міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Досудове слідство триває.

За скоєне йому загрожує до 15 років позбавлення волі.

Telegram Channel