Курси НБУ $ 38.97 € 42.45
Волинянин, який жорстоко побив людину, переховується від поліції

Правоохоронці просять допомогти знайти зловмисника.

Фото УНІАН.

Волинянин, який жорстоко побив людину, переховується від поліції

Правоохоронці розшукують рожищанина за скоєння низки злочинів. Чоловік підозрюється у вчинені тяжкого злочину та переховується від суду

Працівники Рожищенського відділення поліції встановлюють місцезнаходження Рудуся Віктора Вікторовича, 9 травня 1982 року народження.

Нині втікач підозрюється у вчиненні низки злочинів, а саме, в умисному тяжкому тілесному ушкодженні, вчиненому групою осіб, та у перевищенні влади або службових повноважень.

Чоловік є уродженцем та жителем міста Рожище. Нині він підозрюється у вчиненні низки злочинів, а саме, в умисному тяжкому тілесному ушкодженні, вчиненому групою осіб, та у перевищенні влади або службових повноважень.

Якщо вам відома будь-яка інформація щодо місця перебування зловмисника, просимо невідкладно повідомити співробітникам поліції. Телефони для зв’язку 0685844011 або 102.

 

Нагадаємо, у жовтні 2011 році дільничні інспектори Рожищенського райвідділу внутрішніх справ Андрій Масалов та Віктор Рудусь у гуртожитку жорстоко побили Бориса Бекурина за те, що він не захотів бути їхнім інформатором.

Згодом Андрій Масалов підробив офіційні документи, погрожував потерпілому. Міліціонери приховували вчинений злочин, стверджуючи, що Бекурин зазнав тяжких тілесних ушкоджень з власної необережності.

Досудове слідство проводила прокуратура м. Луцька. Більше двох років кримінальну справу розглядав Ківерцівський районний суд, який не знайшов складу злочину в діях Масалова та Рудуся і 29 травня 2014 року ухвалив виправдувальні вироки. Прокуратура м. Луцька оскаржила вироки в апеляційну інстанцію.

Колегія судової палати в кримінальних справах апеляційного суду області визнала підсудних винними у вчиненні кримінальних правопорушень і обрала покарання Андрію Масалову у вигляді позбавлення волі терміном на 8 років, Віктору Рудусю — 7 років 6 місяців.

Також міліціонерів позбавлено звання «старший лейтенант міліції» і права обіймати посади в органах внутрішніх справ. Засуджені повинні були оплатити лікування Бориса Бекурина, який переніс 5 операцій і визнаний інвалідом, та сплатити 70 тисяч гривень моральної шкоди.


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel