Курси НБУ $ 39.23 € 42.44
Маркевич: Блохін – гордість нації, а Суркіс – ніхто

Мирон МАРКЕВИЧ.

Фото ua-football.

Маркевич: Блохін – гордість нації, а Суркіс – ніхто

В останньому зі своїх інтерв’ю президент ФК «Динамо» Ігор Суркіс критично відгукнувся про легендарного українського футболіста і тренера, володаря «Золотого м’яча» Олега Блохіна

Вказав, що той нібито за 2 хв «кинув» національну збірну, а заради посади тренера буцімто змінював партії. На такі висловлювання Суркіса відреагував відомий український функціонер, тренер Мирон Маркевич. В коментарі «Апострофу»  він порадив власнику «Динамо» «подивитися на себе».

Він порадив власнику «Динамо» «подивитися на себе».

«Суркісу треба подивитися на себе зі сторони. Блохін - це гордість нації, а хто такі Суркіси? Не розумію. Не має він ніякого ні морального, ні фізичного права таке говорити. Блохін – то гордість нації, Суркіс – ніхто», – жорстко сказав Маркевич.

Він також додав, що не знайомий з висновками аудиторів Kroll стосовно Суркісів і порадив з цим питанням розбиратися правоохоронцям.

 Нагадаємо, за даними ЗМІ Kroll вирахувала аферу Суркісів з виведення з ПриватБанку 150 мільйонів доларів. Зокрема, слідчі Kroll встановили, що у 2008-2010 рр кілька компаній пов'язаних із Приватбанком отримали  від фінустанови суму 361 млн дол.

Згодом ці гроші розмістили в ПриватБанку на депозитні рахунки шести офшорних компаній Суркісів. «Ці шість компаній становили близько 80% від загального обсягу депозитів на Кіпрі на суму 245 дол. Відсотки, які були зароблені на депозитах, були значно вищі, ніж відсотки, які були за кредитами», – констатують слідчі Kroll і додають, що «зароблені» кошти виводилися на рахунки кіпрського банку.

Джерело: Депо.
Telegram Channel