Курси НБУ $ 38.97 € 42.45
Деревне вугілля житель Рівненщини випалював для європейців (Фото)

Чоловік працював незаконно.

Фото пресслужби прокуратури Рівненської області.

Деревне вугілля житель Рівненщини випалював для європейців (Фото)

Бочки забрала поліція. Прокурори та поліцейські знайшли їх на земельній ділянці поблизу села Кричильськ Сарненського району

Правоохоронці розслідують кримінальне провадження за фактом забруднення атмосферного повітря. Про це розповідає «Рівне вечірнє». 

Під час обшуку було вилучено 5 піролізних печей для випалювання деревного вугілля та безпосередньо деревне вугілля, запаковане в політиленові мішки.

Жодних дозвільних документів на піролізні печі, сировину, а також технічного паспорту на кожну бочку, та сертифікату її відповідності для використання у чоловіка немає.

 

Пресслужба прокуратури області повідомила: випалюванням деревного вугілля на земельній ділянці займався 26-річний місцевий житель.

Готову продукцію він, через посередника, збував у європейські країни. Жодних дозвільних документів на піролізні печі, сировину, а також технічного паспорту на кожну бочку, та сертифікату її відповідності для використання у чоловіка немає. Усе знайдене вилучено, вирішується питання щодо накладення арешту на це майно. 

Нагадаємо, підприємцю з Іваничівщини – непереливки, бо незаконно продавав пальне.

 
Telegram Channel