Курси НБУ $ 38.97 € 42.45
«Слуги народу» обрали політсилу, з якою збираються співпрацювати після виборів

Слуга народу + ОПЗЖ = ?

Фото Главком.

«Слуги народу» обрали політсилу, з якою збираються співпрацювати після виборів

Президентська фракція провела соцопитування серед своїх виборців і визначила, що 50% з них не проти співпраці «слуг народу» з «Опозиційною платформою – За життя»

Президентська фракція «Слуга народу» планує після місцевих виборів ситуативно співпрацювати з політсилою «Опозиційна платформа - За життя». Про це «Бабелю» розповіло джерело в керівництві «Слуги народу», пише «Главком».

За словами джерела, після виборів «слуги» співпрацюватимуть з ОПЗЖ ситуативно. «У них [керівництва ОТЗЖ], на відміну від «Голосу» або «ЄС», немає ідеологічних вимог - вони абсолютно прагматичні і зрозумілі», - розповів представник.

«У них [керівництва ОТЗЖ], на відміну від «Голосу» або «ЄС», немає ідеологічних вимог - вони абсолютно прагматичні і зрозумілі».

За інформацією видання, раніше «Слуга народу» провела соцопитування серед своїх виборців, щоб з'ясувати, з якою з партій після виборів вона може створити коаліцію у місцевих радах і не розгубити рейтинг. За даними цього опитування, 37% відповіли «ні з однією», а 50% не проти співпраці з ОПЗЖ,  частина виборців підтримують коаліцію з партією «Батьківщина».
Керівником виборчої кампанії партії «Опозиційна платформа - За життя» буде Сергій Льовочкін.
Нагадаємо, 15 липня Верховна Рада ухвалила постанову № 3809, за якою призначила чергові місцеві вибори на 25 жовтня 2020 року. Згідно з ухваленим документом, 25 жовтня відбудуться чергові вибори депутатів місцевих рад і сільських, селищних, міських голів. 16 липня Рада прийняла у другому читанні Виборчий кодекс.

Джерело: Главком.
Telegram Channel