Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
 По кругу всі поля подискували. У Луцькому районі профілактичний рейд

Біля лісових масивів, біля доріг повинно бути проорано на відстані 4 метри.

Фото Суспільного.

По кругу всі поля подискували. У Луцькому районі профілактичний рейд

Рятувальники та екоінспектори провели у Луцькому районі профілактичний рейд. Перевіряли, чи дотримуються аграрії правил пожежної безпеки під час роботи на полі та чи мають вогнегасники

У Луцькому районі не зафіксували загорянь під час жнив, - каже інспектор Держслужби з надзвичайних ситуацій Владислав Самойленко.Про це інформує Суспільне.

Реклама Google

«Біля лісових масивів, біля доріг повинно бути проорано на відстані 4 метри. Так само на комбайнах повинен бути вогнегасник і повинні бути лопати та хлопавки, щоб застукати, якщо загорілося», - розповів пожежний.

На полі поблизу села Забороль Луцького району працює 4 комбайни, - каже агроном сільгосппідприємства «Урожай» Ігор Гасан. Молотили ячмінь на 98-ми га. Протипожежних правил, говорить, дотримуються.

«Ми обмолотили по кругу всі поля подискували. Крім того у нас біля комбайнів завжди стоїть бочка з водою, яка їздить слідом», - розповів агроном Ігор Гасан.

«Ми обмолотили по кругу всі поля подискували. Крім того у нас біля комбайнів завжди стоїть бочка з водою, яка їздить слідом», - розповів агроном Ігор Гасан. З його слів, цими днями будуть молотити пшеницю на площі 180 га.

Telegram Channel