Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Шестирічний хлопчик на Волині прибирає на вулиці сміття

Дуже приємно бачити, коли саме дитина подає приклад дорослим.

Фото Турійські новини.

Шестирічний хлопчик на Волині прибирає на вулиці сміття

Роман Юхимчук із Турійська не може залишатися байдужим до того, що дорослі залишають після себе багато непотребу і тим самим забруднюють довкілля

Мама Романа Світлана Юхимчук каже, що ми, дорослі, часто жаліємось на дітей, на те що вони нас не слухають, на те що смітять, на їхні згубні звички... Але невже ж так важко зрозуміти, що саме ми, дорослі, і слугуємо таким прикладом для наших дітей. Один раз не доніс папірець до смітника ти, а вже на наступний раз не доносить папірець твоя дитина.

Дуже приємно бачити, коли саме дитина подає приклад дорослим.

Дуже приємно бачити, коли саме дитина подає приклад дорослим, йдеться у дописі Турійських новин. Хлопчикові лише 6 рочків, а він вже знає, що сміття слід викидати у смітничок.Ось так Ромчик, виходячи на прогулянку з мамою, не може залишатися байдужим до того як люди забруднюють довкілля. Зі слів мами (Світлани Юхимчук) :«Ми часто гуляємо з меншимбратиком і Ромчик звернув увагу на те,що кругом повно сміття.Він дивувався,чому люди викидають бумажки, пляшки,коли поруч є сміттєбак! І сам захотів трохи поприбирати.Тепер щоразу на прогулянку ми беремо з собою мішок для сміття і рукавички!».

Реклама Google

Ромчику, ти ВЕЛИКИЙ молодчина! Дуже сподіваємось, що твій вчинок надихне і сколихне свідомість дорослих, і вони (можливо не всі та не відразу) хоча би спробують не смітити!

Telegram Channel