Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
У Камені-Каширському кличуть на козацькі розваги

Про забавки по-козацьки говорили на спеціальній нараді.

Фото з сайту Камінь-Каширської ОТГ.

У Камені-Каширському кличуть на козацькі розваги

На спеціальному фестивалі організатори пропонують дізнатися, що таке «Таєр фліп» і «Суданські ноші»

У Камені-Каширському пройде фінальний етап обласного фестивалю «Козацькі розваги». Підготовку до цього заходу було обговорено на робочій нараді в райдержадміністрації під керівництвом першого заступника голови райдержадміністрації Олександра Михаліка. Про це інформує сайт Камінь-Каширської райдержадміністрації.

Тож 15-16 серпня 2020 року на території стадіону СК Камінь-Каширського вищого професійного училища (вул. Воля, 44) Волинський обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» та управління у справах молоді та спорту Волинської облдержадміністрації спільно з Камінь-Каширським міським центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», відділом освіти, молоді та спорту райдержадміністрації проведуть фінальну частину обласного фестивалю «Козацькі розваги» серед переможців І етапу та бажаючих команд.

Програма змагань складається з 7 вправ: «Козацька засіка», «Каменярі», «Колода»,  «Таєр фліп (Кантування автошини)», «Чобіток», «Суданські ноші», «Перетягування линви».

Початок змагань - 15.08.2020 о 15.00 год.  Закриття Фестивалю та нагородження переможців - 16.08.2020 о 17.00 год. 

Програма змагань складається з 7 вправ: «Козацька засіка», «Каменярі», «Колода»,  «Таєр фліп (Кантування автошини)», «Чобіток», «Суданські ноші», «Перетягування линви». До участі у фестивалі допускаються команди з міст, районів області та об’єднаних територіальних громад, учасники, які не мають обмежень до занять фізичною культурою і спортом. Склад команди: 2 особи (вік - 18 років і старші) та 1 представник.

Telegram Channel