Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
 СБУ викрила пропагандиста, який у соцмережах закликав бойовиків порушувати перемир'я

Військовий після відставки агітував на своїй сторінці в російській соцмережі до порушення територіальної цілісності України.

Фото СБУ.

СБУ викрила пропагандиста, який у соцмережах закликав бойовиків порушувати перемир'я

Під час обшуків у нього вдома правоохоронці вилучили комп'ютер і мобільні телефони з доказами

Служба безпеки України у Сумах затримала чоловіка, який через соціальні мережі закликав бойовиків порушувати режим тиші на окупованому Донбасі. Про це з посиланням на СБУ інформує сайт 5.ua.

Військовий після відставки агітував на своїй сторінці в російській соцмережі до порушення територіальної цілісності України. Зокрема, публічно закликав учасників незаконних збройних формувань до ведення активних бойових дій та порушення режиму тиші на лінії розмежування.

Чоловік публічно закликав учасників незаконних збройних формувань до ведення активних бойових дій та порушення режиму тиші на лінії розмежування.

Під час обшуків у нього вдома правоохоронці вилучили комп'ютер і мобільні телефони з доказами злочинної пропаганди. Його дії кваліфікували як посягання на територіальну цілісність і недоторканність України.

Нагадаємо, спеціальна моніторингова місія ОБСЄ зафіксувала 251 випадок порушення «тиші» з початку дії режиму припинення вогню 27 липня до 5 серпня.

Telegram Channel