Курси НБУ $ 38.97 € 42.45
Путін окупував смт Близнюки на Харківщині (Фото)

Що коїться!

Фото Youtube.com.

Путін окупував смт Близнюки на Харківщині (Фото)

Наше рідне «Чернігівське» там вже розливають у токсичні пластикові стаканчики «Сделано в России»

У пивних барах смт Близнюки на Харківщині (невеличкий райцентр на Слобожанщині, центр Близнюківського району) помічені пластикові стаканчики з маркуванням «Сделано в России», повідомляють джерела volyn.com.ua.

Зокрема, вкрай сумнівні стаканчики пропонують у тамтешньому «Торговельному центрі».

Зауважимо, що виробництво пластикових стаканчиків загалом не є «космічною» технологією, тож налагоджено воно в багатьох регіонах України. Проте конкретному підприємцю закортіло торгувати товаром, завезеним саме з ворожої території (це при тому, що до кордону з Росією близько 200 км!).

А чоловіча частина населення Близнюків (яка є основним споживачем пива в містечку), кажуть, вже взагалі намагається обходити той «Торговельний центр» десятою дорогою. Буцімто, у кількох місцевих дядьків, які наважилися сьорбнути пінного напою із «Сделано в России», зненацька почали з'являтися... перші симптоми імпотенції. 

На щастя, жителі Близнюків до стаканчиків «Сделано в России» ставляться вкрай насторожено. Селищем ширяться чутки, що цей посуд є в рази токсичнішим за той, який вироблено в Україні.

А чоловіча частина населення Близнюків (яка є основним споживачем пива в містечку), кажуть, вже намагається обходити той «Торговельний центр» десятою дорогою. Буцімто, у кількох місцевих дядьків, які наважилися сьорбнути пінного напою із «Сделано в России», зненацька почали з'являтися... перші симптоми імпотенції. 

Ось лишень читайте: «Сделано в Россси». Фото джерела volyn.com.ua.
Ось лишень читайте: «Сделано в Россси». Фото джерела volyn.com.ua.

 А на вигляд ніби наче, хоча «сделано в Росси». Фото джерела volyn.com.ua.

А на вигляд ніби наше, хоча «сделано в России». Фото джерела volyn.com.ua.

 


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel