Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
В Івано-Франківську діти 1 вересня підуть до школи незалежно від рішень уряду – мер

Міський голова пише, що хоч уряд змінює умови щодня, але його ціль – створити всі можливі умови та розпочати навчання і повноцінне життя з 1 вересня.

Фото з фейсбук-сторінки Марцінківа.

В Івано-Франківську діти 1 вересня підуть до школи незалежно від рішень уряду – мер

Міський голова Івано-Франківська озвучив позицію, що країна – це не зона

В Івано-Франківську діти 1 вересня підуть до школи «незалежно від рішень уряду», – заявив мер міста. Свою заяву Руслан Марцінків оприлюднив у Facebook.

Реклама Google

«Незалежно від рішень уряду та поділів на зони карантину, постійних змін та роз’яснень – діти 1 вересня йдуть до школи! Зараз школи активно готуються, створюють всі умови для повноцінного звичайного та комфортного навчання учнів. Наносимо спеціальні розмітки руху, облаштовуємо місця скринінгу температури та закуповуємо дезінфектори», – написав Марцінків.

«Незалежно від рішень уряду та поділів на зони карантину, постійних змін та роз’яснень – діти 1 вересня йдуть до школи!» – написав Марцінків.

З 1 серпня Україна ділиться на чотири зони, відповідно до ситуації з поширенням COVID-19 у регіонах: «зелену», «жовту», «помаранчеву» та «червону». Не зможуть відвідувати заклади освіти, згідно з постановою Кабінету міністрів, лише діти, які перебуватимуть у так званій «червоній» зоні.

Прем’єр-міністр Денис Шмигаль заявив в інтерв'ю Радіо Свобода, що «нормальний навчальний рік» в Україні розпочнеться 1 вересня

Telegram Channel