Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
«Ніколи ти не будеш батьком»: в мережі з’явився вірш про Лукашенка

“Никогда ты не будешь батькою... Был ты отчимом злобным, неласковым... Был ты всем нам чужим подлым дядькою, что скрывался под разными масками"

Фото NEXTA Live.

«Ніколи ти не будеш батьком»: в мережі з’явився вірш про Лукашенка

Це текст білоруського аналогу вірша української поетеси, який був вперше перероблений в 2014 році з закликом до Росії після подій в Криму

«Никогда ты не будешь батькою... Был ты отчимом злобным, неласковым... Был ты всем нам чужим подлым дядькою, что скрывался под разными масками», - йдеться у тексті вірша про Лукашенко, пише УНН.

«Никогда ты не будешь батькою... Был ты отчимом злобным, неласковым... Был ты всем нам чужим подлым дядькою, что скрывался под разными масками»

Додамо, що оригінал вірша був написаний українкою Ларисою Есинович. У 2014 році українка Анастасія Дмитрук переробила його на звернення до Росії зі словами, що не існує ніякої братської любові після кримських подій.

Реклама Google

Нагадаємо, кандидат у президенти Білорусі, головний конкурент чинного президента Олександра Лукашенка на виборах Світлана Тіхановська записала відео, на якому читає з листка звернення до білорусів із закликом не виходити на площі та не протистояти міліції.

 

Telegram Channel