Курси НБУ $ 39.64 € 42.30
У Рожищі насвинячили біля смітників

Викинути біля смітників легше. Та й платити не треба.

Фото rozhrada.gov.ua.

У Рожищі насвинячили біля смітників

Хтось викинув старі ящики з-під овочів

Невідомі викинули ящики з-під овочів біля сміттєвих контейнерів на вул. Шевченка, інформує Рожищенська міська рада. Учора керівник КП «Дільниця благоустрою» Юрій Міщук виявив біля смітника на вул. Шевченка (навпроти будинку 13 на вулиці Незалежності) купу викинутих ящиків з-під овочів.

Цього разу «скористався» смітником хтось з місцевих підприємців, адже ящики ймовірніше використовували для зберігання овочів, чи фруктів.  

Територія біля сміттєвих контейнерів на Шевченка, попри те, що комунальна машина регулярно забирає непотріб, часто-густо є забрудненою через несанкціонований викид. І викидають сміття ті, хто не платить за його вивіз. 

Реклама Google
 

Цього разу «скористався» смітником хтось з місцевих підприємців, адже ящики ймовірніше використовували для зберігання овочів, чи фруктів. Так вчинити, звісно, легше, аніж зателефонувати до КП «Дільниця благоустрою» та укласти договір на вивіз сміття.

Як прокоментувала ситуацію старша муніципальна інспекторка Рожищенської міської ради Мар’яна Демчук, за таке порушення, у випадку встановлення винуватця, накладається адміністративне стягнення у вигляді штрафу від 340 до 1700 грн.

Telegram Channel