Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Погуляйко пояснив, чому звільнив Кирильчука з посади у Волинській ОДА

Погуляйко дав зрозуміти, що на рішення суду буде апеляція.

Фото «Волинь.Правди».

Погуляйко пояснив, чому звільнив Кирильчука з посади у Волинській ОДА

Він також прокоментував рішення суду, який поновив Кирильчука на посаді

Голова Волинської облдержадміністрації Юрій Погуляйко каже, що звільнив Леоніда Кирильчука з посади першого заступника голови ОДА, щоб «не було зайвих чуток і не падала нехороша тінь на всю адміністрацію». Про це Юрій Погуляйко сказав в інтерв'ю «Волинь.Правді».

Журналіст видання зазначив: «У журналістському середовищі ходить нехороша інформація про те, що, ніби то, він до Вас у команду потрапив через протеже, і, ніби то, йдеться про суму 20 тисяч доларів…»

На що Погуляйко відповів: «Я чув ці розмови. Як я вже сказав, я не став приводити із собою своїх друзів, які і порядні і професійні, аби мені не закидали «кумівства». Тому ставка робилася на місцевих. З паном Кирильчуком я ніколи не був знайомий раніше, мені його дійсно запропонували. Але щойно я почув розмови, про які ви говорите, відразу вирішив звільнити цю людину, аби не було зайвих чуток і не падала нехороша тінь на всю адміністрацію».

«З паном Кирильчуком я ніколи не був знайомий раніше, мені його дійсно запропонували. Але щойно я почув розмови, про які ви говорите, відразу вирішив звільнити цю людину, аби не було зайвих чуток і не падала нехороша тінь на всю адміністрацію».

Журналіст нагадав, що Леонід Кирильчук нещодавно виграв суд, який поновив його на посаді, вже звільнений за власним бажанням.

Голова Волинської ОДА відповів, що це ще не остаточна крапка.

«Це тільки перша інстанція. Я переконаний, що остаточна крапка у судовій тяганині буде правильною», – сказв Погуляйко.

Telegram Channel