Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
«Волинь» програє «Минаю» вирішальний поєдинок і залишається у Першій лізі

Мало не плакати хочеться...

Ілюстрація ФК "Волинь".

«Волинь» програє «Минаю» вирішальний поєдинок і залишається у Першій лізі

Амбітні плани щодо повернення в УПЛ знову відкладаються

«Минай» (Минай, Закарпаття) – «Волинь» (Луцьк) – 1:0 (1:0  Андрій Ткачук, 30 хв.)

Чемпіонат України з футболу, Перша ліга. 30-й тур. 13 серпня 2020 року. Село Минай (Закарпатська область). Стадіон «Минай». Без глядачів. Головний суддя Катерина Монзуль (Харків).

Перед луцькою «Волинню» стояло чітке, зрозуміле і (будьмо відвертими) вкрай складне завдання: вполювати закарпатського лиса в його лігві. Адже саме ця тварина зображена на емблемі ФК «Минай» із передмістя Ужгорода. Лише здобуття трьох очок дозволяло «червоно-білим» розраховувати на одну з трьох путівок в УПЛ.

Вагу матчу підкреслювало й призначення бригади арбітрів: судити поєдинок між «Минаєм» та «Волинню» відрядили саму Катерину Монзуль із Харкова.

Як і торік в стикових поєдинках з «Карпатами» у футболістів «Волині» у вирішальний момент трішки затремтіли колінця: задачу (таки знову складну!) вони й цього разу розв'язати не змогли...

На жаль, підопічні Андрія Тлумака із поставленим завданням не впоралися: поразка 0:1 і аж п'яте місце в підсумковій турнірній таблиці. Долю «матчу року» вирішив єдиний гол у виконанні не надто забивного 32-річного Андрія Ткачука.

На кого нарікати? Вочевидь, лишень на самих себе. Лучани на післякарантинному відрізку першості розтринькали надто багато очок. Поставивши себе в ситуацію необхідності здобуття перемоги над прямим конкурентом на його полі.

Як і торік в стикових поєдинках з «Карпатами» у футболістів «Волині» у вирішальний момент, вочевидь, трішки затремтіли колінця: задачу (таки знову складну!) вони й цього разу розв'язати не змогли...


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel