Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Почали ремонтувати дорогу на під’їзді до Володимира-Волинського

У 2020 році буде введено в експлуатацію майже 15 км відремонтованої волинської ділянки автодороги Р-15.

Фото Служби автомобільних доріг у Волинській області.

Почали ремонтувати дорогу на під’їзді до Володимира-Волинського

Ремонтується ділянка автошляху Р-15 Ковель – Володимир-Волинський – Червоноград – Жовква на ділянці км 0+000 – км 1+250, що суміщається з вулицею Ковельська м. Володимира-Волинського

Поточний середній ремонт автошляху Р-15 здійснюється в рамках програми Президента України «Велике будівництво». Загальна кошторисна вартість будівельних робіт становить понад 23 мільйони гривень.

Загальна кошторисна вартість будівельних робіт становить понад 23 мільйони гривень.

Реклама Google

Наразі там проведені роботи зі зняття шляхом фрезерування старого дорожнього покриття та проводитимуться роботи з влаштування вирівнюючого шару дорожнього покриття з крупнозернистої асфальтобетонної суміші, завтовшки 10 см.

Цьогоріч це вже третій об’єкт на автодорозі Р-15 у межах Волині, де проводяться ремонтні роботи. На 9-кілометровій ділянці від Нововолинська до межі зі Львівщиною ремонт вже добігає кінця і зовсім скоро вона буде введена в експлуатацію. На початку серпня дорожня техніка запрацювала на «шистівській об’їзній», тож там теж активно проводяться відновлювальні роботи.

Загалом, у 2020 році буде введено в експлуатацію майже 15 км відремонтованої волинської ділянки автодороги Р-15.

Замовником робіт є Служба автомобільних робіт у Волинській області. Виконує роботи ТзОВ «Автомагістраль-Південь».

До слова, відновлення дорожнього покриття по усій країні пріоритетний напрямок загальнонаціональної програми «Велике будівництво». Загалом на відновлення українських доріг у 2020 році Президентом України та Урядом спрямовано 10 % Держбюджету.

Для Волинської області у 2020-му році на ремонт доріг спрямували близько 1 млрд 707 млн грн із трьох джерел фінансування: кошти Державного дорожнього фонду, кошти, залучені під державні гарантії, або кредитні від «Укрсиббанк» та кошти розподілені з фонду боротьби з COVID-19.

Управління інформаційної політики та цифрової трансформації облдержадміністрації.

Джерело: Волинська ОДА.
Telegram Channel