Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Які подарунки прийматиме в день ювілею Адам Мартинюк?

Многих літ!

Фото: 24 канал.

Які подарунки прийматиме в день ювілею Адам Мартинюк?

Сьогодні виповнюється 70 років від дня народження цього відомого державного діяча, депутата Верховної Ради України п’яти скликань, у чотирьох з яких він був першим віцеспікером, уродженця села Ветли Любешівського району

І сьогодні на його «малій батьківщині» можна почути вдячність на адресу Адама Івановича. Адже за його допомоги тут було побудовано середню школу на 400 учнівських місць, чимало приміщень соціальних закладів, які й донині служать людям. Добрим словом відгукуються жителі населених пунктів і Любешівщини, й сусідніх районів, бо і тепер їздять асфальтованою дорогою, спорудженою за його безпосередньої підтримки. Тож у день ювілею Адам Мартинюк буде приймати вітання і від своїх земляків. Поздоровляємо його з поважною датою і ми – зичимо міцного здоров’я на багато літ!

Реклама Google

За його допомоги тут було побудовано середню школу на 400 учнівських місць, чимало приміщень соціальних закладів, які й донині служать людям.

Більше про ювіляра, зокрема, про те, яких подарунків він чекає у день народження, читайте у вівторковому номері газети «Волинь».


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel