Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
У селі Пірванче на Волині оштрафували дядька, який розвів багаття на власному городі

Отакої!

Фото Управління ДСНС у Волинській області.

У селі Пірванче на Волині оштрафували дядька, який розвів багаття на власному городі

Ще двох покарають за спалювання стерні

Працівники Горохівського відділу Управління ДСНС України у Волинській області спільно з державним екологічним інспектором з охорони навколишнього природнього середовища провели профілактичний рейд щодо запобігання виникнення пожеж в місцях збирання врожаю на території Підберезької, Печихвостівської та Мирківської сільської ради Горохівського району.

Під час рейду були виявлені факти підпалів післяжнивних залишків громадянами у селах Підбереззя та Пірванче. Двоє місцевих мешканців були притягнені до адміністративної відповідальності за спалювання стерні.

У селі Пірванче 51-рінчий місцевий житель спалював сухе гілля поблизу дороги. За порушення вимог безпеки чоловіка притягнули до відповідальності за ст. 82 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

У селі Пірванче 51-річний місцевий житель спалював сухе гілля поблизу дороги. За порушення вимог безпеки чоловіка притягнули до відповідальності за ст. 82 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Шановні громадяни! Дотримуйтесь правил пожежної безпеки та не спалюйте залишки сухої рослинності та сміття на відкритих територіях! Так ви збережете природу, а також власні кошти.

Telegram Channel