Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
В обласному архіві формують базу даних про COVID-19: просять допомоги у волинян

На сьогодні сховища обласного архіву заповнені на 86%.

Фото Суспільне.Волинь.

В обласному архіві формують базу даних про COVID-19: просять допомоги у волинян

В обласному архіві Волині формують нову колекцію відео- та фотодокументів подій про COVID-19. ЇЇ планують створити за допомогою краян, тому просять усіх охочих надавати свої дані

Потужності архіву дозволяють сформувати нову базу даних, - каже керівник Сергій Карасюк. На офіційному сайті Державного архіву області розмістили оголошення, щоб громадяни та держустанови надавали будь-яку інформацію про COVID-19, для подальшого формування і зберігання інформації. Також працівники архіву звернулися в облдержадміністрацію, щоб їм надали дані із засідань комісії техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. Про це пише Суспільне.Волинь.

На сьогодні сховища обласного архіву заповнені на 86%.

Рекомендацію сформувати базу даних про COVID-19 дала міжнародна рада архівів. В обласному державному архіві створюють базу даних із репрезентативною інформацією про життя суспільства в цей момент, - каже директор установи Сергій Карасюк.

Реклама Google

На сьогодні сховища обласного архіву заповнені на 86%, - розповів директор закладу Сергій Карасюк. Додає: інформації від волинян ще не надходило.

Telegram Channel