Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
У Володимирі водій рейсового автобуса лишив дитину на автостанції без речей і грошей

Отакої!

Фото volynnews.com.

У Володимирі водій рейсового автобуса лишив дитину на автостанції без речей і грошей

Пасажири скаржаться на послуги перевізника

Місцева жителька Анна Ружкевич опублікувала 15 серпня пост у Facebook, в якому описала прикру ситуацію, в яку потрапив її син.

Жінка стверджує, що водій залишив її дитину на автостанції, вирушивши в рейс із його речами в атобусі.

Про це повідомляє volynnews.com.

Жінка стверджує, що водій залишив її дитину на автостанції, вирушивши в рейс із його речами в атобусі.

Подаємо допис зі збереженням авторської орфографії та пунктуації.

«Всім привіт! Пишу пост-обурення! Сьогодні мій син,купивши квиток через Приват-24, сів на автобус Нововолинськ-Луцьк о 8.10 ранку, пред’явивши свій електронний квиток(я проводжала сина,тому була свідком)! У місті Володимир-Волинський водій на прізвище Мартинюк сказав,що йому потрібно роздрукувати той квиток і відправив сина на автостанцію! Малий залишив сумку з речами,документами та грошима на знайому,яка їхала в цьому автобусі і є,до речі, свідком усього, і побіг на автостанцію Володимира роздруковувати той квиток! Повернувшись з квитком, автобуса вже не було!

Він ПОЇХАВ З ОСОБИСТИМИ РЕЧАМИ СИНА! ДОРЕЧІ,МАЛОГО НЕ БУЛО ВСЬОГО ПАРУ ХВ!! НА ПРОХАННЯ ІНШИХ ПАСАЖИРІВ ЗАЧЕКАТИ ЩЕ ХВ ,ВОДІЙ НІЯК НЕ ВІДРЕАГУВАВ !!! ЯК ТАК!!! ЗАЛИШИТИ ЛЮДИНУ БЕЗ НІЧОГО!!! ПОЇХАТИ СОБІ! ДЛЯ ЧОГО ТОДІ ЕЛЕКТРОННИЙ КВИТОК,ЩОБ ПОСИЛАТИ ДИТИНУ РОЗДРУКОВУВАТИ НЕЗРОЗУМІЛО КУДИ!!! СИН ЇХАВ НА СПОРТИВНІ ЗБОРИ З ПЕРЕСАДКОЮ В ЛУЦЬКУ НА КИЇВ(АВТОБУС НА 11 ранку З АВТОСТАНЦІЇ ЛУЦЬКА)! ЯКИМ ТРЕБА БУТИ НЕЛЮДОМ,ЩОБ ПРОСТО ТАК ПОЇХАТИ І ЗАЛИШИТИ ЛЮДИНУ БЕЗ НІЧОГО!

ПРОШУ ВІДРЕАГУВАТИ перевізника Валерія Миронюка АТП 10708 м.Нововолинськ!!! ПОКАРАТИ ВОДІЯ Мартинюка ЗА ТАКІ НЕПРАВОМІРНІ ДІЇ!!! А також відшкодувати вартість квитка, вартість бензину до Луцька і назад,бо мій чоловік доганяв автобус з речами і завозив дитину на рейс до Київа!! А також моральну компенсацію за потрачені нерви всієї родини!» – написала Анна Ружкевич.

 

 

Telegram Channel