Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Сьогодні у Луцьку всі охочі можуть постріляти з лука, потанцювати, подивитися показ мод і кіно

Початок заходів вже о 10 годині.

Фото: Департамент сім'ї, молоді та спорту Луцької міської ради.

Сьогодні у Луцьку всі охочі можуть постріляти з лука, потанцювати, подивитися показ мод і кіно

У Центральному парку культури і відпочинку ім. Лесі Українки відзначатимуть Міжнародний день молоді

Про це інформує Департамент сім'ї, молоді та спорту Луцької міської ради у фейсбуці та запрошує лучан і гостей відвідати цікаві заходи.

10.00-14.00 - спортивні змагання та показові виступи на спортивному майданчику (вул. Глушець, поблизу центрального парку). На цьому спорт на нашому святі не закінчується, адже з 14 години на Вас чекають майстер-класи зі стрільби з лука Майї Москвич та алтимат фрізбі  Бодика Алексєєва.

Реклама Google

12.00-18.00. Ваші діти та онуки можуть задовольнити свої творчі запити, докластися до малювання величезної розмальовки на вулиці Лесі Українки поблизу магазину Офіс Центр Луцьк.

Тут же, неподалік о 17.00 (вул. Лесі Українки, 52, біля фонтанів) - показ мод юних моделей від Grace Model House

14:00-15.30 - танцювальні показові виступи. Брейк-данс і не тільки - запальні емоції та драйв гарантовані!

14.00-16.30 - 14 громадських організацій та установ, які працюють з молоддю будуть ярмаркувати для Вас! Тут Ви зможете почути, побачити багато різного: пограти в історичні настільні ігри та дженгу, пройти квізи, вікторини та тестуваня, розмалювати глиняні вироби і розмалювати себе , дізнатись, як народжуються мультфільми, позмагатись в мистецтві дебатів та настільному футболі та зібрати свою валізу у подорож.

Ми подбали про Вашу безпеку (свіже повітря, дистанція між локаціями, антисептичні засоби, температурний скринінг). Але подбайте і Ви про свою ! Хай свято принесе тільки позитивні емоції!

17.00-18.30 - зможете повболівати за вже сформовані молодіжні команди у змаганнях spLove у Луцькій Венеції. Тут же зможете подивитися відео про найбільш відомі громадські організації Волині та отримати, за бажанням, примірник видання Repost молодіжне видання, де є інформація про Луцьк!

18.30-21.00 - концерт наших зірок в затишній вечірній атмосфері Луцького міського молодіжного центру. Для Вас виступатимуть: Unfazed Everyman (stoner, blues-rock), баянист Валерій Осадовський, Іndex - інструментальний колектив (пост-рок), Андрій Волошко - поп-скрипаль, співачка Марія Хурсенко,Soul Kitchen (із рокерів у блюзмени).

Тут же буде розміщено виставку «Громадські лідери та лідерки Волині», яка виготовлена за підтримки UNDP Ukraine / ПРООН в Україні та надана Волинським Інститутом Права.

21.00-22.30 - насамкінець, для найбільш стійких... приємний молодіжний фільм в Луцькому міському молодіжному центрі.

«Ми подбали про Вашу безпеку (свіже повітря, дистанція між локаціями, антисептичні засоби, температурний скринінг). Але подбайте і Ви про свою ! Хай свято принесе тільки позитивні емоції! Чекаємо на Вас, нашого головного глядача та слухача, відвідувача, партнера та друга, поціновувача!» – йдеться у дописі.

Джерело: Департамент сім'ї, молоді та спорту Луцької міської ради
Telegram Channel