Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
«Ліон» сенсаційно здолав «Манчестер Сіті» і вийшов у півфінал Ліги чемпіонів

Волинь-нова

«Ліон» сенсаційно здолав «Манчестер Сіті» і вийшов у півфінал Ліги чемпіонів

Рахунок закінчився з рахунком 3:1 на користь французького клубу

У суботу, 15 серпня, в Лісабоні відбувся останній чвертьфінальний матч нинішнього розіграшу Ліги чемпіонів, в якому зустрічалися англійський «Манчестер Сіті» і французький «Ліон».

Поєдинок завершився сенсаційною перемогою французів з рахунком 3:1, повідомляє УНІАН.

Пеп Гвардіола відмовився від звичної схеми та вирішив використати схему з трьома захисниками. У нових умовах «Ман Сіті» все одно володів перевагою, але звичного домінування в англійців не було, тоді як «Ліон» успішно організовував контратаки зусиллями швидкісних Екамбі, Корне і Депая.

Поєдинок завершився сенсаційною перемогою французів з рахунком 3:1.

Один з таких епізодів призвів до голу у ворота «Ман Сіті». Екамбі отримав закид за спину захисника, Гарсія наздогнав гравця «Ліона», зробив відбір, але м'яч відскочив трохи назад до Корне, який без підготовки завдав обвідного удару, скориставшись виходом з воріт Едерсона - 1:0.

У «Манчестер Сіті» найгостріше діяв Рахім Стерлінг - вінгер кілька разів був близький до взяття воріт і регулярно віддавав останні паси, але захист і воротар французів Лопеш були на висоті.

У другому таймі ситуація кардинально не змінилася. У «Ман Сіті» на полі з'явився Марез, проте «Ліон» в цілому почувався комфортно в грі другим номером. Перший шанс отримав Де Брюйне, коли пробивав штрафний з 28 метрів - Лопеш в стрибку відбив удар.

З кожною хвилиною англійці намагалися збільшувати тиск на ворота суперника і грати все інтенсивніше. Це все-таки принесло свої плоди на 69-й хвилині, коли Стерлінг забіг з флангу в штрафну і віддав передачу в центр на Де Брюйне, а бельгієць завдав точного удару в нижній кут воріт - 1:1.

У «Ліона» на полі з'явився найкращий бомбардир команди Мусса Дембеле. Саме він відзначився на 79-й хвилині: Екамбі знаходився в офсайді, але пропустив м'яч на форварда, який переграв Едерсона - 2:1.

«Городяни» ще більш агресивно пішли вперед, а Стерлінг міг зрівнювати рахунок, але з кількох метрів не влучив у порожні ворота. У підсумку англійці пропустили третій гол на 79-й хвилині: Едерсон відбив перед собою удар Мендеша, після чого Дембеле опинився першим на добиванні та оформив дубль, встановивши остаточний рахунок.

«Манчестер Сіті» - «Ліон» - 1:3

Голи: Де Брюйне, 69 - Корне, 24, Дембеле, 79, 87. 

«Манчестер Сіті»: Едерсон, Уокер, Гарсія, Ляпорт, Канселу, Гюндоган, Фернандіньо (Марез, 56), Родрі (Давід Сілва, 84), Де Брюйне, Жезус, Стерлінг.

«Ліон»: Лопеш, Денайєр, Марсело, Марсал, Бруно (Мендеш, 70), Дюбуа (Тете, 74), Какере, Ауар, Корне, Екамбі (Рен-Аделаїд, 87), Депай (Дембеле, 75). 

Попередження: Дюбуа, Марсело - Фернандіньо, Родрі.

Оце так!
 
Telegram Channel