Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
На Буковині четвертий день поспіль фіксують антирекорди із захворюваності на коронавірус

Немає слів...

Фото vk.kr.ua

На Буковині четвертий день поспіль фіксують антирекорди із захворюваності на коронавірус

Очільник тамтешньої ОДА у розпачі

15 серпня в Чернівецькій області зафіксували 183 нових випадків зараження коронавірусом. Одужали цього дня 37 пацієнтів.

Про це повідомив глава Чернівецької ОДА Сергій Осачук у Facebook, інформує Українська правда.

«На жаль, Україна впевнено продовжує рухатися згубною стежкою коронавірусної інфекції, що веде до позначки 100 тисяч хворих. У нашій країні вже більше інфікованих, ніж в Китаї. Тим часом Буковина щодня встановлює нові антирекорди. Якщо ще в березні люди боялися цієї недуги та дотримувалися карантину, то тепер вони відклали страх у довгий ящик.

На жаль, Україна впевнено продовжує рухатися згубною стежкою коронавірусної інфекції, що веде до позначки 100 тисяч хворих. У нашій країні вже більше інфікованих, ніж в Китаї.

І поки в медзакладах області лікарняні ліжка поповнюються новими пацієнтами, а лікарі ціною власного життя витягують хворих з того світу, в ресторанах гучно лунає музика, люди масово святкують дні народження та весілля, забуваючи про реальність. А реальність така – хвороба не відступила, вона живе поруч, отруює людський організм й може вбити кожного з нас.

Проте, свідомість громадян літає у хмарах, а їй вже давно пора б спуститися на землю, зрозуміти всю серйозність ситуації та знайти точку опори. А опиратися наразі ми можемо лише на дотримання протиепідеміологічних норм».

Telegram Channel