Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
За спалювання стерні волинянин заплатить 3 тисячі гривень

Волинь-нова

За спалювання стерні волинянин заплатить 3 тисячі гривень

Таке покарання чекає на жителя села Седлище, котрий спалював стерню. Виявила палія минулого четверга мобільна рейдова група у складі екологічної та служби з надзвичайних ситуацій

Таким чином, як повідомив державний інспектор з охорони навколишнього природного середовища Іван Корх, на чоловіка складено протокол про адміністративне правопорушення, згідно із статтею 77-1 КУпАП. Тож йому доведеться сплатити штраф у розмірі 3060 гривень. Адже відповідальність за випалювання сухої рослинності та її залишків цьогоріч значно посилилася. 3 тисячі гривень – це мінімальний поріг штрафу.

Реклама Google

Адже відповідальність за випалювання сухої рослинності та її залишків цьогоріч значно посилилася. 3 тисячі гривень – це мінімальний поріг штрафу.

Адже за випалювання стерні, луків, пасовищ, рослинності або її залишків та опалого листя на землях сільськогосподарського призначення, у смугах відводу автомобільних доріг і залізниць, у парках, інших зелених насадженнях та газонів у населених пунктах без дозволу органів державного контролю у галузі охорони навколишнього природного середовища... передбачений штраф для громадян від 180 до 360 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (від 3060 до 6120 гривень), для посадових осіб – від 900 до 1260 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (15300– 20400 гривень).

Джерело: Любешівська газета «Нове життя»
Telegram Channel