Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Розпочалися зйомки фільму за мотивами книги Андрія Кузьменка

Дату зйомок обрали не випадково – саме 17 серпня у співака день народження.

Фото Суспільне.

Розпочалися зйомки фільму за мотивами книги Андрія Кузьменка

У Львові розпочалися зйомки фільму за мотивами книги Андрія Кузьменка «Я, Побєда і Берлін». Решту фільму дозніматимуть в Києві та Берліні. Через зйомки у Львові ситуативно перекривають вулиці. Зйомки триватимуть 10 днів

Перекриватимуть частину вулиць, серед них: Стрийська, Соборна, Глінки, Самчука та Таманська, пише Суспільне.

Дату зйомок обрали не випадково – саме 17 серпня у Кузьми Скрябіна день народження.

За словами режисерки-постановниці Ольги Ряшиної фільм транслюватиме хороші емоції, такі ж як транслював сам автор — Кузьма Скрябін. Сценарій – це адаптація книги «Я, Побєда і Берлін».

Дату зйомок обрали не випадково – саме 17 серпня у Кузьми Скрябіна день народження.

«Я, Побєда і Берлін» — це історія про хлопця, який придбав своє перше авто марки «Побєда» і готовий підкорити цілий світ. Разом із другом він їде до Берліна. Акторка Анна Манделіна дізнавшись, що книгу Андрія Кузьменка екранізують, вирішила взяти участь у зйомках.

«90-ті це досить важкий час для кадру, тому що здається, що воно от все є, але насправді воно не так було. У нас 53 локації. Усі вони розкидані по Києву, Львову та Берліну, і ми частково знімаємо Берлін в Україні», — каже головний оператор фільму Дмитро Недня.

Реклама Google

За словами продюсера фільму Олексія Терентьєва, усі гроші зароблені з прокату стрічки передадуть благодійному фонду Кузьми Скрябіна.

На зйомки цього фільму із Держкіно виділили 75% потрібних грошей. Це 27 мільйонів гривень.

Telegram Channel