Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Розказали, хто буде балотуватися на мерів Луцька, Ковеля і Володимира від партії Смешка

Це люди з управлінським досвідом, тож партія «Сила і Честь» впевнена у них, кажуть у керівництві.

Волинь-нова

Розказали, хто буде балотуватися на мерів Луцька, Ковеля і Володимира від партії Смешка

Партія Ігоря Смешка «Сила і Честь» братиме учать у місцевих виборах на Волині

Кандидатом на посаду Ковельського міського голови партія «Сила і Честь» висуватиме депутата Ковельської міськради Ігоря Пініса. Також ця політична сила має претендентів на мерів Луцька і Володимира-Волинського, голів Любомльської та Іваничівської ОТГ.

Про це розповіли на пресконференції у Луцьку член політради партії, уродженець Волині, народний депутат України ІІ скликання, генерал-лейтенант у відставці Олександр Скіпальський і новообраний голова партії на Волині Роман Карпюк.

Пресконференція відбулася у вівторок, 18 серпня, у Луцьку одразу після закінчення позачергової конференції Волинської обласної організації партії «Сила і Честь» («СіЧ»).

Нагадаємо, Волинську обласну організацію партії «Сила і Честь» очолив Роман Карпюк, заступник голови Волинської обласної ради, колишній активний член партії «Батьківщина».

Є у партії й кандидат на посаду Луцького міського голови. Це дуже шанована людина, але він ще радиться з сім’єю, чи брати на себе таку велику ношу відповідальності.

За словами новообраного голови «СіЧі» на Волині, партія висуватиме кандидатом на міського голову Ковеля депутата міськради Ігоря Пініса. Є у партії й кандидат на посаду Луцького міського голови. Це дуже шанована людина, але він ще радиться з сім’єю, чи брати на себе таку велику ношу відповідальності. Гостем конференції у Луцьку був Володимир-Волинський міський голова Петро Саганюк, який раніше заявляв, що більше не балотуватиметься на цю посаду. Однак якщо зважиться, «СіЧ» однозначно його підтримає, сказав Роман Карпюк.

На голову Любомльської ОТГ претендує колишній голова райдержадміністрації Олександр Дзядук, на голову Іваничівської ОТГ – ексголова РДА Лідія Томашевська. Це люди з управлінським досвідом, тож партія «Сила і Честь» впевнена у них.

 
Telegram Channel