Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Василь Сачко погодився очолити Волинь

Луцька «Волинь» підготовку до чемпіонату України в Першій лізі почне з новим головним тренером.

Фото Футбол 1.

Василь Сачко погодився очолити Волинь

Екс-тренер «Ворскли» незабаром відновить тренерську роботу

Новим керманичем лучан стане екс-наставник полтавської «Ворскли» Василь Сачко. Тренер уже дав згоду очолити команду і сьогодні ввечері, 19 серпня, буде представлений колективу перед першим тренувальним заняттям. Уже відомо, що одним із помічників Сачко буде Ярослав Комзюк, який у 2017 році очолював «Волинь».

Василю Сачко, до слова, доведеться вирішувати кадрові проблеми, адже «Волинь» уже покинули гравці основного складу Денис Кожанов, Станіслав Куліш, Валерій Сад, Денис Норенков, а сам тренер хоче посилити команду, щоб поставити перед нею завдання вийти в наступному сезоні в УПЛ.

Також в ФК «Волинь» зараз активно обговорюється питання з поверненням в клуб багаторічного головного тренера команди Віталія Кварцяного, якому буде запропонована посада спортивного директора.

Також в ФК «Волинь» зараз активно обговорюється питання з поверненням в клуб багаторічного головного тренера команди Віталія Кварцяного, якому буде запропонована посада спортивного директора. Прихід досвідченого фахівця в «Волинь» багато в чому буде залежати від того, яким буде бюджет клубу на майбутній сезон.

Джерело: sport.ua
Telegram Channel