Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Василь Сачко офіційно став головним тренером луцької «Волині»

Тільки вперед!

Фото fcvolyn.net

Василь Сачко офіційно став головним тренером луцької «Волині»

Він вже провів із командою перше тренування

Луцька «Волинь» офіційно представила нового головного тренера – Василя Сачка – людину, ім’я якої гриміло у Луцьку під час кар’єри футболіста, одного із найяскравіших бомбардирів в історії «Хрестоносців». До слова, новий керманич команди у якості гравця перемагав з «Волинню» у першій лізі в сезоні 2001/02, а також ставав найкращим бомбардиром того чемпіонату України.

Крім «Волині» Василь Вікторович виступав за сімферопольску «Таврію», «Оскіл» з Куп’янська, криворізький «Кривбас» та полтавську «Ворсклу», в складі якої був переможцем Кубка України.

Крім «Волині» Василь Вікторович виступав за сімферопольску «Таврію», «Оскіл» з Куп’янська, криворізький «Кривбас» та полтавську «Ворсклу», в складі якої був переможцем Кубка України. Під час своєї тренерської кар’єри очолював «Ворсклу», з якою ставав бронзовим призером чемпіонату України та неодноразовим учасником Ліги Європи.

Сьогодні, 19 серпня, нового керманича та його тренерський штаб представили команді та працівникам клубу, після чого гравці та тренери виїхали на перше спільне тренування в рамках підготовки до нового сезону.

Тренерський штаб, який працюватиме із Василем Сачком, широкому загалу офіційно представлять протягом найближчих днів. 

Telegram Channel