Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
На Донбасі російські війська тричі порушували режим припинення вогню

Слава Україні!

Малюнок пресслужби ООС.

На Донбасі російські війська тричі порушували режим припинення вогню

Українські захисники зброю у відповідь не застосовували

Протягом середи, 19 серпня, на переважній більшості ділянок відповідальності українських підрозділів в районі проведення операції Об’єднаних сил обстрілів не зафіксовано.

Наші військовослужбовці у районах виконання завдань дотримуються режиму припинення вогню та перебувають напоготові до адекватного реагування на ймовірні підступні дії противника.

Водночас поблизу Луганського та двічі біля Попасної зафіксовано вогневу активність збройних формувань Російської Федерації зі стрілецької зброї. В усіх випадках поодинокі постріли були провокативними та не несли загрози життю нашим воїнам, тому українські захисники зброю у відповідь не застосовували.

Ситуація у районі проведення операції залишається повністю контрольованою українськими воїнами.

Загалом за минулу добу українські військовослужбовці задокументували 3 ворожі порушення режиму припинення вогню.
Серед особового складу Об’єднаних сил бойових втрат та поранень немає. Ситуація у районі проведення операції залишається повністю контрольованою українськими воїнами.

Від початку поточної доби, 20 серпня, на усіх ділянках фронту спостерігалася тиша, порушень повного та всеосяжного режиму припинення вогню не зафіксовано.

Наші військовослужбовці продовжують виконувати поставлені завдання і перебувають напоготові надати відсіч у разі загрози їхньому життю чи здоров’ю.

Джерело: Пресслужба ООС
Telegram Channel